Hela världen öppnar sig

Känns som min lilla bebis börjar bli stor nu. Det svider lite, det går så fort, jag hinner inte med! Han är en nyfiken liten krabat, som vill vara med på vad som händer. Han vill veta vart alla är. Han stormtrivs hos pappa som tydligen blivit något av en favorit. Annars är Noel väldigt skojig att titta på och häromdagen gav han ifrån sig världens skratt när Noel gjorde något roligt! Att ligga på mage börjar bli populärt, hela världen öppnar ju liksom upp sig nu! I lördags vände han sig från mage till rygg för första gången och är på god väg att vända sig från rygg till mage också! I helgen har han även börjat att visa intresse för leksaker, han försöker greppa efter dem, ibland lyckas han, ibland inte, och då blir han oftast rätt sur :) Han vill helst sitta i famnen eller vara i bärselen och ”vara med”, annars är det helt ok att ligga naken på golvet och kika runt. Eftersom amningen inte verkar komma igång helt i alla fall så får han flaskan om vartannat, något han verkar gilla, det rinner ju bättre i flaskan så då behöver man ju inte anstränga sig 😉 Leon är en glad bebis, han är nöjd för det mesta, inga konstigheter. Min andra solstråle helt enkelt! Nästa BVC besök är nästa tisdag, sist var han 60 lång och vägde 4800g, gått upp lite dåligt men växer så det knakar på längden. Förhoppningsvis har tillägget av ersättning gjort att han gått upp lite bättre nu, det återstår att se nästa vecka! Förresten så är det nu bestämt att Leon ska få heta Leon Milo Bäckmark!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Hela världen öppnar sig

  1. Skriv din kommentar här!
    Vilken härlig nyfiken liten kille ni har. Vill vara med på det mesta nu.
    kanske är det så att när han inte ökar så mycket i vikt, så växer han mer på längden. Kan det kanske vara det så, eller?

  2. Goa älskade barnbarn…kommer ihåg när Noel vände sig första gången, då var jag hos er på sjukhuset…kommer ihåg tårarna av värme och kärlek som kom….alla de där stunderna som man tar till sitt hjärta….glad för att moster var med och fick se när Leon vände sig. Vilka fina namn ni valt till pojkarna,…kramar i massor till er alla….mormor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>