Helgen

Jahapp då var det måndag igen, fast Ted har ju varit hemma idag (föräldraledig måndagar). Dagen började inte så bra, om ni missat att jag varit trött sista tiden så kan ju dagens incident inget annat än att påminna i alla fall mig själv om att jag är lite tröttare än vanligt. Tydligen så fick jag för mig att det var idag vi skulle till ortopeden med Noel, sissådär 9 på morgonen, så vi stressade ihjäl oss på morgonen för att komma iväg i tid, hetsammade Leon innan, som egentligen  inte ens hann äta klart, krånglar med att få med syskonvagnen, in och ur bilen och så leta efter ortopedmottagningen, framme 09.01 men hon i receptionen hittar ingen Noel Bäckmark varpå jag drar fram kallelsen och inser att vi skulle vara där på onsdag egentligen…tröttsamt! Fast vi skrattade åt det hela, åkte hem i lugn och ro för att dubbelkolla bvc tiden kl 11. Den var tydligen inte heller idag utan imorgon! Trött, amningsförvirring eller dåligt minne?? Vad det än är så börjar det bli rätt jobbigt!

Helgen har dock varit rätt mysig. I fredags hade vi barnvakt på kvällen och var iväg och åt på Meze tillsammans med Teds bror och hans tjej. Teds mamma passade våra små knottar och när vi kom hem på kvällen så hade dom somnat alla tre i soffan :) En väldigt lyckad kväll, otroligt god mat (är svag för libanesiskt) och trevligt sällskap, dessutom så fick vi alla fyra avnjuta en middag utan barn och således äta i lugn och ro för en gångs skull! Lördagen spenderade jag mest med att träna, körde en timme Step på Friskis och sedan en långpromenad med barnen. Det har ju varit väldigt härligt väder i helgen, precis på nollan eller någon plusgrad och sol, så vi har tagit promenader varje dag. Känns ju lite som att man måste ”rasta” barnen med eftersom dom inte själva är ute och leker, vi behöver ju frisk luft allihop. Igår så jobbade Ted några timmar på förmiddagen och jag och barnen lekte här hemma. Vi försöker hålla oss lite för oss själva just nu, anledningen är enkel, barnen är fortfarande snoriga och vi vill inte att dom drar på sig något mer virus utan vi vill att dom ska få piggna på sig ordentligt nu. När Ted var hemma så passade jag på att storstäda. Ni som känner mig vet hur petig jag är med hemmet, vill inte ha dammiga ytor och ett skitigt kök, men att städa gör mig inget, det är inget jag direkt tycker är jobbigt. Igår fick jag dessutom ett sådant där ”ryck” (mamma, du vet vad jag menar) och städa lite extra mycket, jag är väl en sån där som gärna kör med svinto på spisen och dammsuger golvlisterna mellan varven, och igår var en sådan dag. Jag mår helt enkelt bra av att ha ordning och reda, är det städat hemma så är det mer städat i mitt inre och jag får lättare att hantera andra saker runt omkring. För mig så är hemmet vår trygga bas, den vi utgår ifrån, den vi gömmer oss i och kryper tillbaka till när något är jobbigt. Alltså är det extremt viktigt för mig att vi trivs där vi bor och att det är ordning och reda här hemma! Däremot så skiter jag fullständigt i hur det ser ut hos andra eller om det är kaos hos oss med vissa dagar….

 

Veckan har en del på schemat, vi ska ju alltså till BVC imorgon med Leon, till ortopeden med Noel på onsdag och om jag inte minns fel så ska vi till specialisttandvården med Noel på fredag. En sån där halvjobbig vecka med många läkarbesök. Vi ska även hinna med en vikt och ”vanlig koll” uppe på dagavdelningen, men det tar vi nog i samma veva som vi ska till ortopeden, vi har ju redan åkt till sjukhuset en gång extra den här veckan!

 

Barnen har redan somnat här hemma och Ted är iväg och träffar en kompis så nu ska jag passa på att ha lite egen tid, ska bland annat beställa lite foton och förstoringar på barnen…om det är något som präglar vårt hem så är det definitivt foton på väggarna, och foton på barnen måste ju vara dom vackraste tavlor man kan ha i hemmet!

Det börjar arta sig med syskonbilderna, eller??

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>