Måndag

Måndag igen, tiden går för fort, bara att konstatera. Dock är Ted ju ledig måndagar, väldigt skönt att kunna förlänga helgen och att kunna planera in något extra. Idag ska jag åka till Linköping och träffa en vän, vi passar på att gå en sväng på IKEA och jag kommer säkert få med mig en del nyttoprylar hem. Det går åt ett drös med deras ”kräklappar” hos oss, så varje gång jag är där köper jag alltid på mig en bunt att ha hemma. Ska köpa lite ramar med till våra nya förstoringar. Leon har ju ännu inte fått komma upp på väggen stackarn, så måste fixa det idag. Är glad att det fortfarande är plusgrader ute och hyfsat underlag på motorvägen annars hade jag nog inte kört själv till Linköping. Gillar egentligen inte att köra motorväg, tycker det är rätt läskigt med så höga hastigheter, föredrar nog stadstrafik…

Barnen vaknade vid 06 idag, fast på bra humör så då gör det inget. Leon körde sin grej som vanligt, vakna samtidigt med brorsan, vara vaken 30 min och sen vilja somna om någon timme. Noel är fortfarande inte riktigt sig själv. Vet inte vad det är med honom, ingen matlust, ingen lust till något mellan varven. Han kan gråta ibland helt från ingenstans för att sen bli jätteglad. Han är mer mammig än vanligt vilket brukar vara ett tecken på att det är någon sjukdom/tand på väg, men sedan är han liksom glad igen och kan vara med Ted lika mycket…vet inte vad det är som spökar. Leon är glad som vanligt. Han vänder och vrider på sig på golvet, plockar med leksaker, vill gärna stå upp eller sitta med stöd. Han jollrar allt mer och det är riktigt roligt att lyssna på. Men fortfarande är det Noel som är roligast, är Leon lite ledsen så är det bara att sätta honom vid brorsan så blir han glad :) märkligt det där med hur barn ”märker” att barn är barn och tycker dom är roliga.

När jag kommit hem från Linköping blir det en tur till sjukhuset med, ska hämta ut Noels skor och ilägg plus lite mer mat..förhoppningsvis mat utan arsenik i! Hoppas ni får en härlig dag!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>