Magsjuka

Japp, den kom till slut, den överjävliga magsjukan. Jag blev dålig i onsdags och var som en zombie hela dagen. Fick ringa hem Ted från jobbet och sedan levde jag i princip jämt fördelat mellan toan och sovrummet. Allt jag fick i mig kom upp så det var liksom ingen ide att försöka äta eller dricka. Men redan igår kände jag mig piggare (läs; kräktes inte mer), men Ted var hemma och tog hand om pojkarna vilket var väldigt skönt, alla som har småbarn känner säkert igen sig i att man inte riktigt ”kan” vara sjuk på samma sätt som innan man hade barn, därför var det skönt att ha Ted hemma så jag ändå fick vila och kurera mig lite ifred. Ted verkar ha klarat sig, Leon också. Däremot så kräktes Noel nu när jag skulle natta honom på fm, lite feber, men han kan ju kräkas ibland utan att det är någon magsjuka så jag drar inga förhastade slutsatser, jag bara ber till högre makter och håller alla tummar jag har för att han ska slippa magsjuka. Magsjuka är väl det värsta han kan åka på efter luftvägsvirus så det vore förödande för honom just nu, speciellt nu när han ÄNTLIGEN börjat gå upp hyfsat i vikt, sist så vägde han 7750g så att åka på magsjuka nu vore förjävligt.

Jag mår i alla fall bättre, men håller mig hemma till imorgon i alla fall. Vi ska på kalas hos barnens kusin på söndag, men vi får se hur alla mår, kanske stannar jag och Noel hemma om han nu fortsätter att må dåligt under dagen..jag hoppas verkligen inte det!

 

För övrigt så mår vi alla bra. Noel är bättre från det dåliga humör eller vad man ska kalla det. Har nog hittat orsaken till att han varit hängig i några dagar och inte riktigt sig själv. En ny tand är på väg, längst fram, en av dom tre som tandläkaren misstänkte att Noel inte hade. Men nu är den alltså på väg upp. Och eftersom det är så fruktansvärt trångt i underkäken så antar jag att det inte är allt för behagligt när den nu är på väg, plus att det ska trängas in 2 till tänder där senare..suck. Men det kan i vilket fall förklara den dåliga aptiten och hans gnälliga humör och varför han skriker en del på nätterna…jag som gärna vill ha koll på läget blir extra tacksam när jag liksom får ett svar på frågan, jag vill gärna veta orsaken till varför något är som det är, spec när det kommer till Noel!

Jag fick lov att avboka min två boxpass i veckan pga magsjukan men jag hade också bokat in mig på söndagens pass så om jag känner mig pigg då så ska jag definitivt köra då. Annars har vi ytterst lite planerat i helgen. Blir att försöka ta igen oss lite och bara vara.

Nu får ni hjälpa mig hålla tummarna för att Noel och Leon slipper magsjukan….

Utforskar lillebror…

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Magsjuka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>