En fantastisk dag

– Noel och Leon är på topphumör, superglada och inte alls trötta och hängiga

– Noels nya mat, utan arsenik, har kommit och han tycker den är ok att dricka

– Det är strålande sol ute och jag och barnen var ute och gick över 1 timme, utan skrik och gnäll i vagnen

– Köpte en present till världens bästa man och pappa som tack för att han alltid ställer upp

– Hämtade ut en massa medicin till Noel men behövde bara betala 43:-, nu är vi uppe i frikort igen

– Vårvädret får mig att känna mig lycklig och harmonisk

– Ska köra box ikväll igen med bästa Josefine och två andra vänner, härligt!

 

Har inget att klaga på idag, idag bara njuter vi av livet! Fler sådana här dagar tack…

Och den här lilla godingen blir 5 månader idag. Helt sjukt vad tiden går fort. Fortfarande en lika glad och nöjd bebis. Just nu är han väldigt mycket i utforskartagen,  får tag i allt som kommer i hans väg och försöker sitt bästa för att nå dit han vill. Han är väldigt stadig redan nu och sitter faktiskt utan stöd i några sekunder, likväl som han står med stöd mot ex soffan i korta stunder. Jag kommer med andra ord få springa ihjäl mig efter den här lilla plutten när han väl kommer på hur man tar sig framåt, det gör han säkert lagom till sommaren. Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar Leon och Noel och jag är så obeskrivligt tacksam över dem bägge. Dom två pojkarna och Ted är verkligen mina solstrålar i livet och det verkar inte spela någon roll hur mycket vi går igenom tillsammans, vi står starka kvar ändå!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “En fantastisk dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>