6 månader

Ja imorgon blir alltså lillplutten ett halvår, kan ni fatta, ett halvt år har gått sedan han kom till oss. Det känns som han alltid funnits här, som om vi alltid varit 4 i familjen. Han har verkligen tagit en naturlig plats i vår familj och jag är så oändligt tacksam över att vi valde att skaffa Leon just i denna tidpunkt.

Leon är för övrigt en otroligt nöjd och glad bebis, fast han utvecklas ju så galet fort att man knappt hinner med. Det är en fröjd att se på honom, hur han envist försöker ta sig fram på golvet, hur han vill sitta upp själv och sättet han utforskar leksaker och annat spännande på! Han verkar vara tidig med det mesta, det var iof jag och Ted också, han snurrar runt åt alla möjliga håll och kanter och ålar sig fram och i cirklar en liten bit. Han står rätt stadigt med stöd även om benen blir som gele efter en stund, sitter gör han utan stöd i kortare stunder, och han skrattar och ler åt det mesta. Det krävs med andra ord inte mycket för att hålla den här lilla godingen glad! Han är verkligen i upptäckar tagen och det som är mest roligt just nu, bortsett från allt som Noel leker med, är nog ALLT som inte är en leksak, babyolja, Noels knappslang, papper, slickepott, blöjor etc, och ALLT ska in i munnen.

Något annat som kommer in i munnen just nu är gröt och frukt. Vi har successivt bytt ut 1-2 mål ersättning mot gröt varje dag och det råder ingen tvekan om att Leon tycker det är smarrigt och att aptiten finns där, han gapar stort när man kommer med skeden och ser lite snopen ut när maten är slut!

Han är nog pappas pojke mer än mammas, ler så stort när pappa kommer hem från jobbet och skrattar så han kiknar när pappa busar med honom. Han sover dock helst hos mig på nätterna, och gärna på mage. Så länge han får vara nära någon på natten så sover han natten igenom nu, inga måltider och inga blöjbyten. Han är fortfarande ingen storsovare på dagarna heller, han kanske sover 3 gånger om dagen i ca 30-60 min, inte mer, och det har han ju aldrig gjort. Igår bytte vi till sittdel i vagnen, det var populärt, oj så stora ögonen blev när vi var på stan, trots att han var jättetrött så var det mer spännande att se sig omkring!

Det är verkligen en fantastisk resa man gör tillsammans med sina barn och jag är så otroligt stolt och tacksam över mina två små prinsar. Och även om dom har helt olika förutsättningar i livet så är det lika spännande att se dem växa upp, se dem utvecklas och förvandlas in till små, egna individer med egna viljor och drivkrafter. Jag är också väldigt tacksam över att ha ”en av varje”, Noel öppnar upp mina ögon och jag lär mig något om livet och mig själv varje dag med honom, han får mig att se dom små sakerna i livet och värdesätta dem på ett helt annat sätt. Leon får mig att uppskatta enkelheten i saker och ger mig en otrolig glädje över att ändå kunna ta viss saker för givet! Barnen skiljer sig åt från varandra väldigt mycket, men ändå är dom så lika. Det ska bli spännande att följa deras resa och se dem växa upp tillsammans! Mina två huliganer, mina solstrålar, vad fantastiskt det är att man kan älska och bli så älskad!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “6 månader

  1. Skriv din kommentar här!
    Vilken liten goding ni har i Leon. Stora killen som verkar vara så duktig och nyfiken. Tänk vad fort tiden ändå går. Som du skriver, redan ett halvår har ni haft Leon hos er.
    Hoppas att allt är så bra med Noel som det kan vara.
    varma kramar till de små grynen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>