Perspektiv

Jag ser ALLTID på Sofias Änglar. Inte för att jag gärna ”gottar” mig i andras sorg och livskriser, utan endast av två enkla anledningar; Jag tycker om att få perspektiv på livet, och jag älskar att det finns människor som vill hjälpa andra människor som verkligen behöver hjälp!

Igår medverkade en familj var son har diagnosen VACTERL, Noel har två av bokstäverna i VACTERL (alltså två missbildningar) och vi är medlemmar i VACTERL föreningen. Nu var det nog inte därför som jag kände igen mig så mycket i familjen igår, utan det handlade om en massa andra saker, om känslor mest. Att känna sig otillräcklig, om att få tiden att räcka till, att känna pressen kring barnets hjälpmedel/utveckling, om syskon, om att dela ansvaret mellan varandra. Men framför allt så kände jag igen mig så mycket i Theos mamma, om ensamheten, om oron och tankarna kring framtiden!

Jag tycker det är stark av familjen att medverka offentligt på det sättet, att blotta sina upplevelser, tankar och känslor i tv, jag tycker det är stark och fint. Och jag tycker att det är modigt. Framför allt så känner jag tacksamhet för att jag för en liten stund fick ännu mer perspektiv på livet och för att jag för en stund kände mig lite mindre ensam! Tack för det….

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Perspektiv

  1. Ja vilken fantastisk kille. Vilken underbar liten theo. Jag vill också alltid se Sofias änglar. Älskar att få perspektiv på livet och känna beundran inför familjer. Stundvis känner man igen sig i deras liv och saker de säger – eller inte säger….
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>