Maginfluensa

Hej på er, blir dåligt med uppdatering just nu. Har åkt på någon slags magsjuka, jag har varit dålig i magen i två dagar nu, trots att man blir trött och yr så är jag ändå skapligt pigg. Däremot så är Leon dålig nu, han både kräks och har diarré :( det förklarar varför han matvägrat i några dagar nu! Idag har han bara fått i sig lite välling men kräkts upp det mesta på eftermiddagen! Nu ber jag till alla gudar som finns att Noel ska få slippa magsjukan den här gången..vi vet ju alla vad som hände sist! Blir han sjuk nu kommer vi dock åka upp första dagen så han går dropp direkt och inte riskerar vätskebrist. Jag mår bättre nu iaf så jag hoppas Leon mår bättre imorgon han med! Ni får hjälpa mig hålla tummar eller be så Noel slipper bli sjuk igen…vet inte om jag fixar en vända till med honom och magsjuka! Usch och fy!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>