Bättre idag

Jag mår i alla fall bättre idag och sitter således här med den dagliga morgongröten framför mig. Leon har fått behålla två små flaskor välling (ingen större aptit ännu), han är trött men orkar ändå leka emellan han sover. Noel verkar oberörd än så länge, peppar peppar. Men jag ropar inte Hej fören om några dagar, om ens då. Jag skulle dock bli oändligt tacksam om Noel slapp bli sjuk denna gången, han har gått igenom tillräckligt med sjukdom i år så det räcker och blir över.

Skulle uppdatera om det där HB- värdet med, det låg på otroliga 90, alltså inget blod på ett tag. Vilket nog betyder att tröttheten till störste del beror på allergi. Noel fick medicin utskriven ifrån lungdoktorn i Stockholm, nu har han tagit den i nästan en vecka och jag måste säga att det känns som om den fungerar. Han har dessutom varit piggare nu dom här dagarna det har regnat och varit molnigt, vilket också tyder på att det är allergi det rör sig om. Jag kommer aldrig sluta oroa mig och leta fel, och som Stina skrev så är det nog för det mesta till en fördel, att man ligger steget före och upptäcker saker i tid. Allt för många gånger har vi föräldrar haft rätt då sjukvården haft fel osv. Däremot så kanske jag borde släppa alla dumma tankar om att Noel kommer dö så fort han får en hostattack, men det har nog mycket att göra med det som hände när han hade magsjuka, kan inte riktigt släppa den bilden i huvudet!

Annat som rör sig i mitt huvud just nu är givetvis vår flytt. Om lite mer än 1 månad (1 Juli) får vi tillgång till lägenheten. Däremot så har vi valt att ha kvar den vi bor i nu hela Juli så vi kan renovera i nya lägenheten i lugn och ro utan barn. Vi ska göra kök, badrum, golv och väggar. Lägenheten är egentligen fin som den är men den är lite sliten och vi kommer ändå vilja renovera allt eftersom. Med två små barn så kände vi att det är skönare att få allt gjort innan vi flyttar in. Nu kanske inte badrummet blir klart till 1 Augusti pga semestertider, men resten kommer att vara klart, vilket känns fantastiskt. Ska bli jättekul att välja kök, kakel, golv etc…vi har nog en ganska klar bild över hur vi vill att det ska se ut redan nu, så nu längtar vi bara tills vi får sätta igång! Ska bli så fruktansvärt skönt att flytta, få börja om på nytt, få ha sitt eget (vi bor i hyresrätt nu) och få lite lugn….

IMG_4517Älskade lilla busunge!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Bättre idag

  1. jag hoppas verkligen att Noel klarar sig från sjukdom nu, så att han kan bli starkare för var dag som går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>