Piggare

Natten har lyckligtvis varit bättre inatt. Känner mig långt ifrån utvilad, men har fått sova tillräckligt för att känna mig fungerande. Får jag inte sova så blir jag inte mänsklig, eller jag går på sparlågor då, vilket innebär att det finns väldigt lite utrymme för tålamod! Inatt sov jag dock ensam i sängen med barnen, Ted klagade på värme och la sig till slut i soffan, jag förstår honom. Men barnen sover bäst bredvid oss just nu, så vill man ha skaplig sömn är det väl bara att dra av paltorna och lägga sig i mitten med ett barn på varje sida! Det resulterade i vilket fall i några timmars sammanhängande sömn, skönt!

Idag är det tråkigt väder, skönt för Noel dock, regn är bra. Vi ska nog trotsa vädret om en stund och bege oss ner mot stan, gå en runda innan det är dags för barnen att sova middag. I eftermiddag tror jag vi ska försöka ta oss till Bauhouse och reka lite inför renoveringen. Annars gör vi inte mycket. Imorgon ska Noel få blod igen, hans HB låg på 75 i förrgår. Lite lågt, så det blir påfyllning imorgon. Leon ska få vara med ena kusinen under tiden, blir nog roligare för honom än att sitta i samma lilla rum och vara begränsad i 3-4 timmar.

Ser inte direkt fram emot imorgon. Som det är nu så är Noel väldigt rädd för sjukhuset, för att ta prover osv. Det är verkligen förståeligt med tanke på hur våren sett ut. Men det gör ändå lika ont i hjärtat. Svårt att förklara för honom varför vi måste göra si och så och inget vi kan strunta i att göra heller. I måndags gallskrek han och grät hysteriskt när vi skulle ta stick i fingret, sedan var han hysterisk hela vägen bort till habiliteringen, till slut fick Ted ta med honom och åka bil en sväng så han skulle lugna sig…stackars liten!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>