Solstrålen

IMG_4738Alltid glad och alltid full fart. Som jag älskar den här lilla solstrålen. Han må vara överallt och ingenstans, men oj så kul det är att följa hans utveckling. Klättrar och ställer sig upp mot allt som går. Går längs möbler, går själv med gåvagn och kryper i ilfart nu! Fascinerande. Och så glad i livet, alltid med ett leende på läpparna, alltid nyfiken, alltid på upptäcktsfärd. Allt är så spännande, 4 timmar på sjukhuset, oj så spännande med så mycket folk, spännande saker! Tänk om man fick se världen genom barnens ögon, om man fick ta del av deras nyfikenhet för det lilla, fascinationen över en liten lapp på ett klädesplagg, över grässtråt på marken. Tänk om man kunde få vara lite mer som barn, sådär ”problemfritt” och enkelt, antingen glad eller ledsen, nöjd eller missnöjd.

Finns inga ord att beskriva hur mycket jag älskar mina guldklimpar, vad livet verkligen fått sin mening!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>