Tapet till barnens rum

Med renoveringen så tillkommer också en hög med beslut. Oftast roliga sådana, som ex tapet till barnens rum. Det finns en uppsjö av tapeter att välja på. Barnet inom mig vill egentligen välja det allra färggladaste, en fototapet på en djungel, olika tapeter på varje vägg etc. Men så hejdar inredningsmänniskan mig själv och tänker lite mer minimalistiskt och långsiktigt. Leons rum kommer få bli lite mer neutralt, där kommer textilier och leksaker att prägla med färg istället, tvärtom kommer det nog bli i Noels rum, där prioriterar vi nog mer färg, han har alltid fascinerats av ljus och av färger, vi funderar till och med på att köpa samma tapet som finns idag i barnens rum till Noel….

Därav min fråga, vilken av dessa hade ni valt till Leons respektive Noels rum?

Till Leon;

 1. Tapet från Sandberg
 2. Tapet från Färg och Form
 3. Tapet från Firm Living

DSC_0283

 

farg_och_form_-_farg_form_moln_tapet_gra-17595595-3628362851-xtra Rush-Hour-Grey-tapet-512_nb_6854

Till Noel;

 1. Vet inte vartifrån tapeten är, men är likt Sebras design, med tanke på att sängen på bilden även är från Sebra, någon som sett tapeten tidigare?
 2. Tapet från Firm Living
 3. Tapet från Isak, den har vi i barnens rum idag och Noel känner igen den väl, som liten ville han alltid ”klappa” på pingvinerna när man gick in och ut ur rummet.

barnrum images1 images2

Jag älskar Sebra design och kan tänka mig den turkosa färgskalan till Noels rum och med denna bild som inspiration;

images00

Vilka tapeter tycker ni är fina??

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Tapet till barnens rum

 1. Håller med Camilla…ettan i båda rummen…..tänker på lille Leon och ler lite när jag blundar och ser hur han hittar några kritor och fyller i de där slotten..så klart när mamma och pappa inte ser på…det bor lite bus i barn och man vet aldrig vad som finns i deras härliga värld av fantasi ..ärligt så var den jättefin och neutral så man kan inreda med färger på allt annat…till lille Noel så vet jag ju att färger är något han tycker om och det var liksom bara Noels tapet….så som jag önskar att han ska se världen…färger…spännande…lekfullt….massa glädje….så mitt val är nr 1 på listan….men jag tror nog mamma och pappa redan vet vad som passar till killarna eller? Ha en fin dag och måtte alla förkylningar ge sig så ni får njuta av sommarens finaste dagar så här i Juni….älskar er och massa kramar från mormor

  • Nr 1 till Leon! Har storslagna planer för temat om slott men bara under samråd med syster yster såklart :) Till Noel är nr 3 självklart val. Den är ju sååå honom. Men nr 1 var också fin. kanske om man har svårt välja och beslutsångest att en fondvägg är att överväga :) många kramar från moster och håller med mormor om färg till Noel …svart och vitt är fina pingvin färger och turkost med 😉 alla pingvinfärger är btw fina

 2. Jag tycker nr.2 (med molnen) till Leons rum, och nr 1 (superfin!!!!) till Noels rum:-)
  Hade gärna velat ha nr 1 till min minsting också:-)

  Lycka till!

 3. Åh så fina allihop! Tycker trean till Leons, tuff men diskret och passar i många år! Och pingvinerna till Noel. Han gillar ju den och kanske är det skönt med välbekant när man flyttar till något nytt? Hur som helst var alla superfina!

 4. Jag tycker nr 1 till Leon med slotten. Moster har storslagna planer på det temat.såklart under samrådan med syster yster :) Och själklart nr 3 till Noel. Kan inte tänka mig nå annat till honom. Fast nr 1 var också fin… kanske fondvägg är att överväga om man har många favoriter? :)

 5. Nr 1 till Leon! Moster har storslagna planer för det temat med slotten. Fast så klart med samrådan från syster yster. För mig är nr 3 självklart val för Noel. Den är ju så fin och såååå honom. Men nr 1 till Noel var också fin. Har man många favoriter opch beslutsångest kanske fondvägg är att överväga då kan man ju få alla sina favoriter :) Kram från Moster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>