Ljusglimtar

Det finns dagar som är vanliga, som är fulla av rutin och vardag. Det finns dagar som är tunga, jobbiga och fulla med oro. Och så finns det dom där sällsynta dagarna som bara är fulla av glädje, av små, små händelser eller företeelser där allt bara fungerar, där lyckan och glädjen är total. Dom där som ljusglimtarna är det jag lever på, dom där små ögonblicken som man lagrar inom sig.

I tisdags fanns det många ögonblick att spara inom sig. Helt plötsligt så fungerade det att sitta ute på gräset med Noel, och lyckan var total!

IMG_4966 IMG_4960 IMG_4945 IMG_4950 IMG_4970 IMG_4963

Hoppas på många fler dagar utomhus, förra året kunde vi njuta av sommaren ute nästan varje dag på det här viset. Hoppas att det ”släppt” för Noel nu, om det så är en vanesak eller pollen/sjukdom som gjort att han inte velat vara ute innan…Jag är överlycklig över denna lilla stund, även om det skulle vara den enda vi får i sommar!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ljusglimtar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>