Fler odlingar

I en av dom tre blododlingar vi tog hade det igår växt till en bakterie. En snäll sådan som kan finnas på huden och lite överallt. Den kan alltså ha kommit med när man satte nålen, sådant kan hända trots att det ska vara sterilt. Så igår åkte Ted upp med Noel till sjukhuset för ytterligare några odlingar. OM dessa också påvisar tillväxt av bakterien så kan man med största sannolikhet anta att bakterien växer inuti porten. Och i sådant fall så innebär det att den måste tas bort. Kanske inte urakut, men inom den närmsta tiden, alltså i sommar någon gång. Tills dess kan man inte använda porten, om det inte skulle vara extremt nödfall. Detta innebär att om Noel ska få blod snart så kommer vi i så fall vara tvungna att få till en annan infart, vilket alltid varit näst intill omöjligt.

Ska inte måla fan på väggen fören jag vet till 100% om det är bakterier i porten eller inte. Men det ser ju inte så bra ut just nu. Svar på nya odlingarna får vi troligtvis på måndag. Får väl se hur domen lyder då!

Tills jag vet ordentligt orkar jag inte tänka så mycket på vad en operation skulle innebära just nu. Vi får ta det där och då, typ på måndag alltså. Ska försöka slappna av i helgen och tänka på annat, om det går!

Har i alla fall inhandlat ett par flaskor vin idag. Ted går på semester idag och vi har hela 8 veckors ledighet tillsammans framför oss. Idag ska även ett par snickare lämna in offerter för lite jobb i nya lägenheten, får väl se om vi blir ruinerade eller om vi får till hyfsade priser :) Ikväll blir det tacomys med Teds ena bror och hans familj, det blir 4 kusiner som får mysa ihop ikväll, skoj!

IMG_4832Jag har väl berättat att Noel lärt sig dricka vatten själv? Sådär efter 2,5 år så bara släpper det och han förstår hur han ska göra. Helt fantastiskt!

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fler odlingar

  1. Duktig kille! Alla lär vi oss saker i vår egen takt! Håller tummarna att allt ordnar sig, han kanske slipper operation!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>