Operation

Har inte hunnit med att uppdatera bloggen. Sitter just nu i bilen på väg mot Stockholm och Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Noel sitter fram och skrattar, Leon är lämnad hos farbror med famiförtulla farmor hämtar upp honom. Det som hänt senaste dagarna är att man konstaterar att det växer bakterier i porten. Den måste därför tas bort. Innan man gör detta ska man behandla med stark antibiotika intravenöst i 2 dygn. Vi spenderade därför halva gårdagen åt att försöka få in en annan infart, det blev mycket skrik, panik, tårar och ångest, trots 5 försök med hjälp av narkosen fick vi ändå inte in någon nål. Därför blev vi tvungna att ändå använda porten. Det har hittills gått bra,utmed endast lite feber som reaktion på bakterierna. Men nu är vi alltså på väg upp till ALB, imorgon blir det sövning och borttagning av porten. Man kommer även att sätta in en cvk som tillfällig lösning innan man kan operera in en ny port. Efter operationen imorgon kommer Noel fortfarande behöva antibiotika 4ggr/dygn. Vilket innebär att vi kommer vara inlagda minst 2 veckor till på sjukhus, med permission på dagtid. Jag orkar inte skriva om hur jobbigt allt känns och hur rädd jag är. Försöker uppdatera imorgon om hur det gått ifall jag orkar och har möjlighet. Nu får ni istället hålla tummarna för att allt går bra för vår Noel!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Operation

  1. Vad jobbigt att det blev så här akut, lagom till midsommar också. Nu håller jag alla mina tummar och tår för att operationen med ny port ska lyckas och att Noel sen ska börja må bättre vartefter. Lilla killen, jag tycker så synd om honom och om er alla 4 som måste leva under den här pressen. Man vill ju kunna njuta av sommaren med 2 små härliga killar.
    Sen mitt i all flytt också.
    Hoppas i alla fall att ni får fina dagar i Sthlm om ni blir kvar där. OM ni blir kvar och kan, så rekommenderar jag ett besök på Skansen.
    Jag hoppas att ni ändå kan få en fin midsommar.
    Krama Noel lite extra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>