Framskjutet

Operationen har blivit framskjuten till idag av olika anledningar. Dels har man velat ge mer antibiotika innan och så har han fått blod. Det har varit många bedömningar och diskussioner kring om man skulle vänta att ta bort porten pga Noels förkylning/hosta osv men nu är det i alla fall beslutat att det är viktigast att få bort porten och det blir kanske svårt att vänta eftersom Noel med eller mindre ständigt är förkyld just nu. Så idag runt 12 sövs han. Vi får hoppas att allt går som det ska och att vi slipper BIVA. Saknar ihjäl mig efter Leon som är med farmor, känns jobbigt att vi lämnat honom men samtidigt har handet så mycket bättre och roligare hos farmor på landet. Är utom mig av oro för Noel, men går låta alla känslor ligga åt sidan tills operationen är klar och bi ser hur han mår. Ni får tänka p Noel idag. Tack för ert stöd och era tankar!

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Framskjutet

  1. Håller alla tummar och tår för att allt går bra för er. Tänker på er alla men kanske framförallt på dig, från en mamma till en annan. Jag har sövt mina i övrigt friska barn 2 gånger för mindre operationer och jag avskydde den maktlöshet jag kände när man var tvungen att lämna dom. Kan inte ens föreställa mig alla tankar och känslor du måste gå igenom. Kram till er!

  2. Hoppas verkligen att allt gått bra!!
    Tänkte bara bjuda dig på ett litet skratt….jag har följt din blogg sen Noel var riktigt liten och jag har allt (pinsamt nog) trott att ni heter Valdeoss i efternamn:)))
    Idag när jag såg en annan blogg som hette William valde oss så trillade poletten ner…haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>