Storebror

Det är sent. Läggdags var för flera timmar sedan. Endast lillebror sover. Han har sovit i några timmar. Så som småsyskon gör, sover före en själv. Vi hoppar. Vi busar. Kittlas. Du skrattar. Skrattar tills du kiknar. Dina ögon strålar och lyser av glädje. Får mamma för dig själv en stund. Så värdefull tid. Du och jag. Egentid. Vi gör det du vill, utan lillebror. Fast att det är sent. Fast att du borde sova. Du är pigg. Du är så lycklig. Så mycket bus i dina ögon. Du tittar på mig, jag tittar på dig, vi skrattar tillsammans. Ingen vet vad vi skrattar åt, inte heller vi, men det är så roligt. Du och jag. När lillebror sover.

Det har sina fördelar att vara storebror också!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Storebror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>