Lindö småbåtshamn

Gårdagen bjöd på fantastiskt väder och på fantastiskt humör på barnen. Noel som mår bättre än någonsin är sitt vanliga jag, det vill säga en extremt glad liten kille som skrattar åt det mesta. Efter en förmiddag som bestod av lite renoveringsfix så mötte vi efter lunch upp Teds ena bror med familj ute i Lindö för lite lek ute. Noel njöt och satt med mig, Leon och kusinen Lykke på en filt i över två timmer och lekte och skrattade. Som jag njöt av att se honom och Leon njuta av att vara ute och bara vara. Dom lite större grabbarna spelade minigolf och fotboll.

Så här borde livet vara ALLA dagar!

IMG_5648 IMG_5637 IMG_5646 IMG_5641

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>