Leon 9 månader

Japp, 9 månader har gått sedan lillkotten kom till oss. Nu har han funnits utanför magen lika länge som han låg där inne och knölade. Det är en nyfiken liten kille vi har. Så orädd och framfusig. Han kommer snart börja gå, ge det någon månad till och han kommer knata runt här hemma som en stolt tupp! Kröp det gjorde han ju redan vid 5-6 månader och nu går han med allt som kommer i hans väg, allt går tydligen att gå med, lådor, stolar, gåvagn, leksaker…Han går längs möbler och står själv i längre stunder. Han är lite tidig med det mesta, men lik mig och Ted på det sättet. Han älskar barn och andra människor, inte alls blyg utan är gärna med ”där det händer”, att vara på sjukhuset med brorsan är ett äventyr och bara någon busar lite med honom så är han nöjd och glad.

Leon är sällan missnöjd, utan är fortfarande lika nöjd och glad som han var som liten bebis. Visst kan han bli arg och sur, men oftast i samband med när han är trött eller hungrig. Annars är han vår lilla solstråle, lik Noel med andra ord. Äter det mesta numer, vår mat, barnmat, gröt och smörgåsbitar man kan plocka med. Sover fortfarande hela nätter med undantag från när nappen ramlar ut ett par gånger eller om tänderna spökar. Sover fortfarande lika kasst på dagtid, är för nyfiken för att sova…Han börjar tycka det är tråkigt med vagnen och att åka bil, inget kul när man inte får röra sig, helst vill han ju gå, så mycket det bara går.

Älskar att bada och vara ute i gräset, men allra mest tycker han nog om att vara med kusin Texas, det är grejer det. Och så farfar, farfar är en rolig prick som alltid busar. Är fortfarande väldigt pappig och lyser upp som en sol så fort pappa visar sig. Har lärt sig säga mamma, pappa och titta. Börjar visa ett större intresse för både bilar och bollar och börjar mer och mer tycka det är roligt att bygga med klossar (läs panga sönder torn) och att plocka med småsaker. Böcker börjar också bli mer intressant, alltså att bläddra i och inte bara äta och riva sönder.

Klättrar gärna över Noel och Noels leksaker. Dom har börjat samspela mer, eller ja, dom stjäl varandras leksaker och nappar och ”slår” varandra i huvudet (klapp). Men kul att Noel börjar intressera sig mer för Leon, även om han nog i de flesta fall bara tycker Leon är i vägen. Leon däremot vill alltid vara där Noel är, Noel är dö spännande och ska ha och göra allt som Noel gör, även om han annars inte tycker det är spännande. Dom bjuder in till skratt mina två killar, och håller mig minsann sysselsatt dagarna i ända.

Tack fina klätterapa föra att du finns och för att du är du Leon!

IMG_5544 IMG_5271 IMG_5227 IMG_5001 IMG_5451

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Leon 9 månader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>