Nyinflyttade

Flyttlasset gick i måndags. Det gick kanske inte riktigt som planerat och det har varit rätt kaotiska dagar. Vi börjar dock komma på plats nu och landa en aning. Dom första dagarna var rätt jobbiga med Noel, även om det var väntat. Det tar tid för honom att känna igen sig och känna trygghet, och det kommer säkert ta ett tag för honom att bo in sig och känna sig hemma.

Vi trivs dock jättebra redan och det känns som vi hamnat på rätt ställe. Dom flesta grannar verkar jättetrevliga och vi gillar området. Det är lugnt och barnvänligt, nära till naturen och skogen, härlig luft och en stor balkong man kan leka på. Köket är dock inte helt klart, det fattas fläkt, frys (Ikea skickade två st kylskåp från början), lister och sedan har snickaren lite finjusteringar kvar. Det blir klart nästa vecka, sedan får vi ta badrummet och toaletten om ett par månader. Ingen brådska.

Nu vill vi bara njuta och bara vara. Barnen mår bra, och bortsett från omställningen med flytten så mår Noel bra, lite extra trött pga värmen, men vem är inte det? Två veckor kvar på Teds semester, så nu gäller det att njuta. Små, små utflykter, hemmamys och besök av bästa moster och mormor!

IMG_6085 IMG_6084 IMG_6077

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Nyinflyttade

  1. Visst blir det lite extra kaos för de ”speciella” barnen att flytta. De vill ju gärna att allt ska vara som vanligt och kan inte heller uttrycka sin oro på vanligt sätt. Nu har vi ju flyttat ett par gånger med Adam och min erfarenhet är att han är väldigt orolig i början, men att han trots allt finner sig till rätta ganska snabbt. Det viktigaste verkar vara att vi i familjen finns med och att han har sina bekanta saker runt sig. Hoppas det blir så för Noel också och hoppas ni alla kommer att trivas! Det ser jättefint ut! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>