Leon går

IMG_6080Min lilla 9 månaders plutt stapplar runt här hemma. Släpper taget och knatar iväg, sådär gulligt ni vet som bara småbarn går. Inte helt stadig ännu, men han går, herregud, kan någon stoppa tiden?? Lilla plutt så nyfiken han är!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Leon går

  1. Men Jösses Han Går!!! Så fint ni får det! Tror ni kommer trivas utmärkt i området. Bra för mig. Kan bara kvista över på tiorasten och tigga en kopp kaffe och gulla med två sötnosar. Ses snart!
    Kramis T

  2. Allt väl med er? Häftigt att lillen går och nu går det väl undan ännu mer :) Själv är jag höggravid med barn nr 2. Ville bara titta in och se hur det var med er. Vet att du har mycket och du har ingen skyldighet att skriva, men man vänjer ju sig vid att få en inblick i era liv och man undrar hur det går för er… Tänker på er! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>