Noels Insamling

Jag vet att många läser bloggen, trots att det inte finns så mycket att läsa…Ska jag vara ärlig, vilket jag ju borde vara så mår jag kanske inte alls så bra inuti som jag skulle vilja.

Så i väntan på att insidan blir mer hel så ser jag till att hålla mig sysselsatt med annat, med insamlingen bland annat. Det händer massa kul just nu. Vi har börjat köpa in möbler och annat skoj till familjerummen på Neo. Väntrummet på akuten ska få lite nya möbler och vårdrummen på stora avdelningen kommer få nya hyllsystem och kul leksaksförvaring…

Allt är ju tack vare er som sponsrar insamlingen på olika sätt och jag har verkligen svårt att uttrycka hur tacksam jag är över allas engagemang.

Som ni märker så är det glest på inlägg här på bloggen. Jag orkar helt enkelt inte, eller hittar ingen skrivarlust just nu…

Men följ gärna insamlingen på facebook.com/noelsinsamling (du behöver inte vara med i facebook) eller på instagram; noelsinsamling

Tack för att ni finns och stöttar!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Noels Insamling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>