Medveten kompis

IMG_7180Leon har fått en kompis. Han har aldrig haft någon snuttis eller dylikt. Men nu har han en liten kompis. Ett virkat rådjur på knappa 30cm. Den medvetna ettåringen vet vem kompis är och vart han är om man ber honom hämta kompisen. Kompisen är också den som delar säng med Leon och som Leon hämtar och kramar när han själv är trött. En mysig vän med andra ord. Han applicerar även begreppet klappa fint på kompisen, även om kompisen, likt storebror, kan åka dit på en mindre fin klapp emellanåt också! Tror inte deras vänskap är evig, men trevlig så länge den varar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>