Superhjälten 3 år

IMG_7893Igår fyllde vår älskade Noel 3 år. Kan ni förstå? 3 år är så stort på något sätt. Inte för att så mycket förändras över en natt, men att fylla 3 är jättestort. Vi hade en lugn dag. Öppnade paket på morgonen och hade lite mini firande på eftermiddagen med de flesta i närmsta familjen. Vi firar Noel på söndag och kalasar ordentligt då! För tillfället är det en otroligt pigg och glad treåring här hemma. Vi har haft en riktigt jobbig sjukperiod under oktober och början av November, men just nu är det faktiskt bra!

Skriver här så sällan nu mer…känner inte samma driv, behov och lust som förut. Men jag finns på Instagram, så om ni vill följa mig där och vår vardag i bilder så kan ni skicka en förfrågan, jag heter cjernberg där!

Tack för att ni fortfarande är inne här och läser…glöm inte att följa Noels Insamling på facebook!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Superhjälten 3 år

  1. Grattis Noel, tänk att du redan fyllt 3 år. Stora killen nu. så fort åren går, det märker man mest på att barnen blir äldre.

    Grattis igen Noel och Leon som har fyllt 1 år i början av oktober.
    jag skickar massor av ballonger och bamsekramar till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>