Byta kanal

När det är så där tungt. Panik. Ångest. När det går så fort. När man blundar och hoppas på att se något annat när man öppnar ögonen igen. Något annat än den svidande verkligheten som hugger den lilla, så försiktigt uppbyggda tryggheten i tusen bitar igen. I dom stunderna önskar jag att jag kunde byta kanal, som på tv. Ta dosan i min hand och bara byta för en kort stund. Zappa fram till något barnvänligt program med blåa elefanter på hjul eller nallar som hoppar på moln…eller till och med försvinna in i någon meningslös realityserie med människors vars största problem är kvällens outfit. Vad som helst, vilken kanal som helst förutom den som gör så ont, den som hugger som hårdast i ett sårigt mammahjärta!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Byta kanal

  1. Vill bara ge dig en stor kram (vet att det inte hjälper, men du ska veta att ni finns i mina tankar, trots att jag bara är en bloggläsare)

    KRAM!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>