Där finns vi

Jag hör/ser att många frågar runt om hur vi har det, om hur Noel mår. Bloggen uppdateras inte längre, av många skäl. Vi fyller dagarna med så mycket annat än tid framför datorn, och orken/lusten till att skriva finns inte.

Det har varit ett tufft år hittills, och många av er vet säkert att vi var en hårsmån från att förlora för lilla prins i Maj. Han fick lunginflammation och akut lungkollaps och låg i respirator i två veckor på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Han är inte helt återställd ännu och det går väldigt upp och ned.

Vi har fortfarande en otroligt pigg och glad kille som verkligen älskar livet. Han vill finnas till, leva, utvecklas och vara lycklig. Oddsen är inte alltid på hans sida men han är en envis kille som verkar klara det mesta!

Jag uppdaterar dock flitigt på Instagram, där heter jag; cjernberg. Skicka en förfrågan så är du välkommen att följa vår vardag där istället.

För er som följer och funderar över Noels insamling så uppdaterar jag om vad som händer på vår facebooksida; www.facebook.com/noelsinsamling Den här veckan har jag bland annat varit uppe med en hel del leksaker, tavlor och blommor :)

Det är helt okej med oss, det har som sagt varit en extrem tuff vinter/vår, men vi står på benen och försöker njuta av tiden vi har tillsammans. Bloggen finns kvar, men jag kommer nog inte uppdatera speciellt ofta. Vill ändå tacka alla er som fortfarande är inne och läser och som tänker på oss och framför allt Noel, ni har varit och är en betydelsefull del av vår resa. Tack för det!

/Carolina

IMG_9452

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Där finns vi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>